Followers

Wednesday, October 12, 2011

Vote me!!

hye semua blogger ^_^
korang apa khabar? sihat x?
actually,sy nak minta pertolongan anda semua untuk membantu sy,ianya x susah pn juz simple sahaja asalkan ada laptop n ada mouse dan x lupa juga anda perlu ada facebook

Fisrt step:-
Korang kena like page ni dulu k,page ni ada di facebook sahaja ^_^ ..jangan malu-malu tuk klik k,cepat2 la klik
Second step:-
selepas da like page kat atas ni, korang juz like gambar sy k. ok klik jer link kat bawah ni

mudah jer kan, ini sahaja pertolongan daripada sy, hope korang sudi like gambar sy k 

Wednesday, September 21, 2011

Cinta kau dan aku

Hari ni sy rasa mempunyai perasaan untuk berjiwang di dalam blog sy ni.
Jika anda punya perasaan seperti sy, Jom baca ape yang sy smpaikan disini

Perasaan cinta yang belum pernah aq rasa betapa kuatnya di dalam hatiku walaupun sebelum ni aq pernah bercinta ternyata perbezaan kini terasa dimana perasaan cinta dan sayang aq terhadapnya membuat aq ingin menjaganya dengan sebaiknya. Dulunya, aq hanya menganggap dia hanya sekadar kawan yang sentiasa menemani aq bila sedih dan gembira.

Segalanya berubah setelah dia mempunyai perasaan cinta terhadapku, tetapi aq tidak bisa untuk menerima cintanya kerana aq masih sayangkan seseorang yang telah jaga aq selama ini. Walaupun dia tahu, dia tetap ingin bersamaku dan menunggu aq selagi aq tidak menerima cintanya. Sekian lama perkenalan ini, aq dan dia menjadi semakin rapat dan perasaan aq mula berubah dimana perasaan sayang terhadap dia menebal di dalam hatiku setiap hari.

Sejak itulah, bermula kisah cinta aq dan dia..

bila bersatunya dua cinta yang mempunyai perasaan yang sama, mereka akan menjaga cinta itu bersama-sama  untuk mengukuhkan ikatan cinta itu. Perasaan dia tidak pernah berubah untuk mencintaiku kerana dia terlalu sayangkan aq sehinggakan dia tidak mahu aq pergi dari hidupnya. Dia selalu membuat aq rasa bahagia kerana dia ingin menjaga aq dengan sebaiknya dan dia tidak mahu kehilangan aq buat selama-lamanya. Namun, cinta itu akan kekal didalam hati buat selamanya  kerana pemergian antara kita akan berlaku suatu hari nanti.. takdir yang menentukan segalanya sayang..

kemunculan dia didalam hidupku sangat bermakna kerana dari situ aq dapat merasa bagaimana perasaan sayang dan cinta yang sebenarnya dan bukan hanya luahan kosong yang tiada makna untuk diperjelaskan mengapa aq cinta dan sayangkan dia?.. aq ingin menyayanginya dengan penuh keikhlasanku kerana aq mempunyai perasaan sayang terhadap dia. 

SAYA CINTAKAN AWAK,SAYANG!!
SAYA SAYANGKAN AWK
(T_T)








Friday, September 16, 2011

BetuL ker ni? (^_^)

Assalamualaikum dan Hye semUa!! 
agak lama aq tak update blog ni, rindunyerrrrrrr blog sy ni <3<3
selalunyer orang yang rajin update blog ni, otak dye sentiasa kuar idea yang baik lagi mengancam! tp sy otak genius, anda yang mampu menilaikan sy otak genius atau tak.. (^_^)

ada story nak dkongsikan untuk blogger sume..
pasal status sy di fb mengenai pencarian tujuh kembar2 sy, sebelum tu, kalo ada sape2 nak add sy di fb silakan la..hehe

sape yang x nak tgk kembar yang sama dengan muke kita kan.. hehe .. sy pn x taw la kenapa sy nak kua status cam ni,maybe rindu kat ketujuh2 kembar sy (T_T).. apabila status ni da kua kan, tiba2 plak ada seorang perempuan ni jeng3 .. kalo boleh follow la blog dye ni (^_^)
hehe .. cik memori berkasih mengatakan sesuatu di wall fb sy ..
wahh!! sy x sangka cik memori kekasih mengatakan muka sy seiras seperti choi siwon .. jejaka ensem ni actually salah sorang dari kumpulan super junior, cik memori kekasih sangat fanatik dengan kumpulan ni ..
sy rasa bagaikan x percaya apabila melihat wajahnyer seiras la juga cam muka sy..hehehe suke3 <3<3.. anda pula bagaimana? sama2 la menilai "betul ke ni??" 

saya rasa nak tergelak .. ahahaha =D
SAma x cik memori kekasih? 
anda pula?
(^_^)




Thursday, August 18, 2011

Sayang ... (^_^)

Assalamualaikum.. 
da lama rasanya x update blog ni, bila sesuatu fikiran telah menghantui saya,hehe ape lg keluarkan segala cerita yang ingin dikongsi bersama anda semua..Hurmm,topik yang ingin dikongsikan adalah "SAYANG".

APA ITU "SAYANG"?
bagi sy la sayang itu adalah satu perasaan yang hadir dalam hati seseorang untuk menyayangi orang yang dia sayang. kat dalam dunia ni, erti sayang bkn hanya pada satu maksud sahaja, tetapi sayang itu mempunyai banyak makna. hehe tp saya nak ceritakan mengenai "sayang kepada seseorang".

Bila kita da sayang kan seseorang itu, korang akan merasakan sesuatu perasaan yang sangat indah sehinggakan korang tidak mampu menggambarkan bagaimana rasanya kebahagiaan itu. Kita hanya mampu meluahkan perasaan itu kepada seseorang supaya orang itu tahu perasaan sayang kita terhadap dia.Mesti korang berasa gembira apabila luahan sayang itu diterima oleh orang yang korang sayang kerana dia pun sayangkan anda juga (^_^).

Bagi saya perkataan "SAYANG" memang mudah untuk kita ungkapkan,tetapi janganlah diungkapkan dengan hanya kata-kata kosong yang hanya mampu membuat seseorang itu sekadar tahu "dia sayang awk".Kita harus  tunjukkan sesuatu kepada dia agar dia tahu yang kita sayangkan dia dan ikhlaskan sayang itu hanya untuk dia.

Saya bersyukur kerana ada seseorang yang telah menyayangi saya dengan setulus hatinya dan saya mempunyai perasaan "SAYANG" terhadap dia. Mula-mula perasaan itu hanya sekadar biasa tetapi muncul sesuatu perasaan yang saya rasa sukar untuk diperjelaskan hanya tuhan sahaja yang maha mengetahui bagaimana perasaan itu muncul. Aq terlalu sayangkan dia dan disini baru aq sedar bagaimanakah rasanya sayangkan seseorang.

Jom sama-sama luahkan perasaan "SAYANG" kepada seseorang yang anda sayang sgt2!!
Ingat k, keikhlasan sahaja dapat mengekalkan sayang itu. Sayang itu ibaratkan seperti mutiara suci seandainya mutiara itu jatuh, hancur berkecailah kerana anda tidak menjaganya dengan sebaik2nya.

Kepada seseoarang yang saya sayang, awk!! saya sayang awk..
(^_^)





Thursday, July 28, 2011

Jom Terjah!! Barang2ku d^_^b

Hai !! apa khabar semua blogger? semoga korang baik2 jer la ea (^_^)
hari ni aq rasa aq nak terjah barang2 aq  yang selalu aq gunakan ketika mandi,slpas mandi, bersiap tuk g kelas, bersiap untuk p jalan2 dan bersiap untuk stay kat uma jer la.. (^_^)
Bukan setakat aq jer ada, korang pn ada juga kan.. kan3?? manalah taw barang yang aq guna ni korang pn guna gak kan. OK, JOmm lets check out apakah barang2 penjagaan diriku dan aksesori yang digunakan.

hah! ni la set vaseline yang digunakan oleh saya pada setiap hari selepas mandi dan sebelum nak tido (^_^)..hehe.. bab penjagaan muka sgt penting tuk kita semua kan, igt pmpuan jer ker nak cun? laki pn nak nmpk gak keserasian wajahkan..haha..

Gunalah pantene natural care yang baru ni!! aq beli 3 botol jer, 1 btol lg x beli sptotnyer ada 4 btol, tp lagi satu 2 x perlu la..hehe.. first2 aq pakai mmg perghhhh cunn!! rambut anda lembut n wangi, ape lagi aq pn mula da terpikat nak pkai produk pantene ni.. kalo anda rasa rambut anda ingin lembut dan bersinar ( bersinar ker?) , try la pakai .. aq da promote kat korang ni :P

Ahaha.. ni dia penjagaan rambut,ketiak dan badan aq.. (^_^), untuk deodarant korang try pakai nivea ni, mmg bau freshhhh la.. wangi jer ketiak kalo pakai!! :P.. tuk pengayaan rambutku,aq lebih suke pakai gel la ,yg penting jenis wetlook, x suke pkai yang lain (^_^) gel ni jer la aq pakai untuk rambut aq, x der nak gne yang len da.. for my body, yeahhh!! harum semerbak kalo da spray kat body smpai satu rumah pn harum skali, so gne la dashing cool!! (^_^)

HAh! ini la aksesori yang selalu aq guna apabila nak hang out or nak p kelas jer (^_^). tanpa barang2 ni, aq rasa x selesa bila mereka tidak bersama dengan saya (T_T). ni jer la aksesori yang ada setakat ni. hehe..

OK.. setakat cni jer la terjah pada petang ni, kalo nak terjah barang korang lak? bOleh x? ..
kaLo boleh, kol jer no.ni 01733333333333.. pasti akak yang mengoda akan jawab panggilan anda..hehe..







Monday, July 25, 2011

7 Bulan bersama + 2 Bulan ........




Da masuk 2 bulan aq tidak bersamanya lagi kerana perpisahan ini yang aq mahukan darinya sewaktu bersama dengannya. Sewaktu kami bersama, kegembiraan dan kasih sayang yang diberi sentiasa membuat kami merasa bahagia namun semuanya hanyalah kebahgiaan yang sementara kerana aq membuat cinta itu pergi dan melukakan hatinya sedangkan dia mencintai dan menyayangi aq dengan sepenuh atinya. Masa tidak boleh diundur jika aq inginkan semua itu, tetapi jika masa boleh diundur mampukah aq menjaga dia dengan sebaik-baiknya?
-
-
Terlalu banyak kenangan bersama dia dari permulaan perkenalan hinggalah berputiknya cinta dari hati masing-masing. Seandainya kenangan ini dibuang, aq telah melepaskannya dari ingatanku. Bagiku ia sukar untuk aq melepaskannya kerana aq masih sayangkan dia tetapi aq tidak mampu memberi cinta terhadapnya kerana cintaku bagaikan duri yang menusuk atinya sehingga berdarah lalu aq mengecewakan cinta yang dia miliki. Perasaan dia rasa sakit dengan perbuatan yang aq lakukan. Aq musnahkan cinta dia, aq gagal menjadi seorang teman hidupnya, aq gagal menunaikan janji aq terhadapnya, segalanya palsu yang aq lakukan tanpa ada keikhlasan dan kejujuran.
-
-
Namun semua itu telah pergi meninggalkan segala kisah-kisah manis dan pahit semasa kami bersama. Sekarang aq sedar bagaimana merasanya perasaaan terlalu sayangnya terhadap seseorang yang kita anggap dia adalah istimewa atau suka..

Saturday, July 23, 2011

Kali pertama aq melakUkannya

AssaLamualaikum seMua
da Brapa BUlan aq x Update bLOg aq ni, al-Maklum la x der Topic nak d'Kongsikan untUk anda Semua..
hah! hari ini aq ingin memBuka topic tenTang sesUatu yanG dulUnya aq tak tahu nak waT benDa ni Then seKArang bOleh d'kataKan aq boleH la BElajar benda ni KAn sdikit demi sdikit janGan jadi hanGat-hanGAt tahi aYam sudaHla kann... (^_^)V

SO... KAli perTama aq LAkukan adalaH Jeng...JEng..JEng Aq BerJAya meMbuat Header Aq sEndiri denGAn usaHA aq Sendiri waLAupun ianya naMpak siMlpe daN x bRapa Nak HOTTTTT!!! sgt seKurang2nya Aq daPAt hasIlkan Idea TerseNdiri.



Wednesday, June 1, 2011

TEst QuaLitY sYsteM dAn EnjoY daLam Kelas

AssaLAmualAikuM sumEr bLogger ....
KOrang siHAt x? Hope kORang sUmer siHAt2 beLAka k.
paGi taDi aq MengHadaPi siTuasi Yang x BrapA naK cuaK pon..hEhee sEbab Td JUz ada TEst jEr,aPA laGi berSunGguh2 la Buat TEst 2 Tp aDa tOyol meNOlong so KiTa GUnaKan seAdanya (^_^)V .


ni la soaLAn2 yang perLu aq JAwab tuk test Td.. Korang leH wat x? sO trY wat kaLO taw k (^_^)V. SoaLAn siMple jer aHAhaha tp NAk jawAB gaRu kePala DLuw klUarkan kUtu2 k..Ahahaha..



ahahaha...Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! ni LA jawaPAn sy n JAwapn tOyol2 YAng telAh kaMI buaT, sUsah NAk waT ni, saMpai panAs PUnggung taNpa berGerak dari teMpat dUduk..aLAmak kertAs jiwanG di BelakAng la Plak..ehehHE Sori kaNtoi suDehh..





Sumer Fokus Wat teSt ..hehe. TgK daK 2 oRang pMpuan ni YAng pakAi BAju hiJAu ape la Dye waT 2?.. heHEe e kantoiiii n YAng pkaI tuDung biru 2 Plak paNdanG kaT mOnitor 2 MSty nGaH seaRch jawaPan 2.. AHhahaha





Ahahaha.... da SelesaI tesT aPa laGi snAp pIc senDiri senYap2 la..hehe...

INi dye lectrer aq MR YASER ... Ahahaa.. SEMpat  mBuat gaYa sedaNg menGajar la ni yew sir!..

seBelum bLa dari Klas...Sir dengaN senaNG hati meNgajak snaP pic samer2.. Yeahhh!! mmg Sporting la ..ahaha..gMbr ni aKAn jadi keNangan kita bersama Semua (^_^)V.


sempaT jadi Model BersamA ima yang dkata kan HOTTTTTTT!!!! sgt kat KOlej ni.. ahaha.




Wednesday, May 25, 2011

Budak KoleJ

aRi ni dapaT meLuangkan masa bersAma kawaN2 untUk berPhotosHoot saMer2 kaLo x pas Abiz kelas jer sUmer Bla trUs balik Hostel ...Idea aq Pn suda daTang iaitu SHoottttt timeee!! ahaha.. aPa laGi memBer2 aq Pn on la ... waLaUpun maLu2 nak BergaMbar tp Dalam aTi naK posIng berMacam2 gaYa .. kawaN yang sPorting Sumer Bnde Boleh Buat tp SY X SPORTING!! ...Ahaha... 
Lets checK out!!

ewahh!!! .. saya sIngle tp kaT sebeLah 2 x sIngle daaaa... ThankS my freN Ima.. kIte berdUa cam Model laK (^_^) . MOdel x Pro kan? ahaha..

Yeahhh!! ... maT pinK keMbali lg dengaN pInk coLour.. saYa maT jamBU! x Kot? ..yer Kot? x Kisahla yanG pnting aq suke paKai coLOr PInk (^_^) hehe.. x Der la sLalu pN .

Time 2 pHotoshoot mse Ujan renYai2 lak.. Ceh!! miNAh modeL ni da x nak snAp dengaN aq Lak.. jeLez ni!!! .. WAHhh!! nMpknyer rUsdi sUda pAndai berGAya.. teerBEKkkkkkk!!!

KoraNg berdUa mmG sUka maKan terUtama daK anuar ni.. aIsHhh!! cam mNer ni aMAl pn da Join sKAli... tp  X per koRang sesUai jadI modeL iklAn maKAnan :P


Ahhahaha.. KAu suda keMbali Ima!! yeahhh!! .. cOme here to sNap with me aGain (^_^)..
terBEkkk laaaa!!

waHH!!! gler beb! .... frenz forevER LA korang! ..aq NAK say soMething tuk KOrang "I LOV UUUUUU" ahahaha...maLU nak ckp kat depaN2 :P

Fuhhlamakkkkkkkkk!!! bergaya sunGGuh koranG berdua nuar n Rusdi .. cehh!! yg kaT bawaH msTY peminaT diorg ni .. weeeeeeeee!! :P

MY name ANUAR ...

weLLLLlllll!! ..haI u Alll sumerrrr! .. mY name Amalina K!! ..caLL me AMal

Owhhh!!! dimana kah jejaka ku ... aHAhaha.. Haii saya Sue!

urRmmmm sore Garau!! aq Rusdi la :)

Hehehehe ... HEloooooo sumer (^_^) keNal sy x? kenaL kaN.. sy MiruLLL...

Ahahahaha... gaya anda sumerrrrr mmg terbaIk la.. 














Monday, May 23, 2011

aQ suKa berGambar (^_^)V

Update.... UPdateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! (O_O)
assAlamualaikum & haiii seMua 
ari ni nak cter pasal aq la, title pn pasal "aq suka bergmbar" kan.. so aq mmg suke sgt2 bergmbr kalo boleh kamera 2 mmg aq x nak pegang la, nak suh orang len pegang,so bleh la aq bergmbr skali ..ahaha..
walaupun assignment x siap lg ni, tp aq tetap jalan-jalan cari angin kalo x ada angin cari makan baru kenyang.haha..
jalan-jalan semata2 nak bergambar jer..
mari kita zOomm in!!
cehh!! tiang lampu pn jadi la kan, asal kan ada gmbr aq..ahaha.. nak gne camera nikon, x mampu lagi juz camera biasa jer la mampu pakai .. (^_^)

 ni x suker ni..!! ..pic ni mcm serius sgt da ni... muke garang or muke cute? :p 

    
       
  

thanks kepada tadaaaaaaaaaaaaa!!

kerana korang sumer bawa aq jalan2 sana-sini dan x lupa juga kpd adik aq tukang jadi cameraman tuk photoshoot murah punya!! ...





                            
    












Monday, May 16, 2011

lagu ciptaan kedua : kebahgiaan untukmu

alhamdulilah..akhirnya lagu aq siap juga,sbnrnyer da lama da siap cuma nak wat video tuk lagu ni belum tiba masanya,tetapi aq suda merakamkannya..(^_^)

video

KEBAHGIAAN UNTUKMU
             
Aku rasakan kehadiran cintamu
 
Hampirku terjatuh dibuai lena
             
Kuatnya cintamu dalam diriku
             
Hingga aku dapat bayangmu

             
Terucapnya kata cintaku
             
Kau hadiah senyumankan manismu
             
Aku rasa kebahgiaan bermula
             
Kisah cinta kita


Oooooo.....
             
Bayangkanlah cinta kita ini
             
Bagaikan bunga yang mekar
             
Keikhlasan yang kau beri
 
Memberi erti untuk diriku

             
Bila kau menunggu bahgia
             
Aku gubah sebuah lagu
             
Tuk luahkan sesuatu untukmu

Kerna aku telah bahagiakanmu

Wednesday, May 11, 2011

MaaFkanku sayAng


 6.5.2011 kisAh aq meLukakan aTi sesEorang yanG ikhLAs meNcintaikU

Pertama kali aq bertemu kau,ati aq ingin mengenalimu dengan lebih dekat untuk aq sntiasa berada di sisimu. Saat kehidupan yg bahagia terbina dalam perkenalan kita,aq merasa bersyukur atas apa yang aq inginkan darimu dimakbulkan iaitu luahan cintaku terhadapmu.

 Penerimaan yang kau beri untukku membuat aq ingin menjagamu dengan kasih sayangku dan cintaku terhadapmu. Cerita cinta kita bermula dengan kebahgiaan bersama dalam menyempurnakan kehidupan seharian kita. Kenangan pahit di dalam cinta kita hanya la kehidupan biasa yang perlu kita harungi dengan tabah dan bersabar kerana itulah satu-satunya jalan mengekalkan cinta kita.

Sekian lama kita bersama dalam mse beberapa bulan, aq mula memikirkan sesuatu tentang cinta kita. Setiap hari aq memikirkan tentang cinta kita, aq berdoa kepada Yang Maha Esa untuk tunjukkan jalan mudah untukku membuat keputusan yang betul.

Maafkan aq sayang,aq tidak mampu untuk menjagamu lagi, mungkin takdir telah memisahkan kita dan keputusan yang aq lakukan membuat kau terluka dan kecewa atas apa yang aq lakukan dan Aq redha menerima atas tanda yang kau tidak akan memaafkanku. Aq berharap kau akan temui cinta sejati yang ikhlas dan mencintaimu dengan setulus atinya sayang. Maafkan aq sayang kerana aq tidak memberi penjelasan atas perpisahan ini.

Jagalah dirimu,aq sentiasa mendoakanmu..

Friday, May 6, 2011

MetOt C'cOmel

aRi ni sy nak bercerita pasal kucing ni.. nama dye metot.. mEowww!! (^_^) ..kucing ni dipelihara oleh 5 orang kawan termasuk aq skali la..kucing ni sbnrnyer senior yang bagi,so kiteorang jaga la dye..first2 bela,mmg aktif kucing ni selang beberapa bulan 2,tiba2 kucing ni sakit plak,c metot ni x nak buang air besar la,bdan jadi lemah la n tak aktif,aq pn berusaha untuk cari jalan bagaimana untuk sembuhkan metot ni..aq search la kat google tuk cari maklumat tertentu...kalo kucing da beberapa ari x buang air besar,da tentu dye sembelit.. kalo kucing anda sembelit,senang jer nak rawat..korang beli la makanan kucing whiskas yang lembik 2 n sediakan air yg bersih untuk kucing anda.alHamdulilah,akhirnyer c metot sembuh juga (^-^).sunGguh bersyukur c metot kembali aktif semuLa.
ciri-ciri metOt yang daPat aq lihat la:-
1. kuaT makan ..ahaha.. perot da buncit
2. kuat tiDo
3. suke gigit bila dikacau
gaMbar yaNg kiuT lagi miUt c meTot :

Monday, May 2, 2011

Di Masa KeciLku (^_^)

asSalamuaLaikum seMua daN saLam seJahterah (^_^)V
sUda laMa JUga aq tak UpdaTe bLog aq ni,sO....aq Nak updaTe la 

uRmmm...Bila aq baRing di Atas kaTil YaNg eMpuk daN seleSa tp Bkn kaTil aq hehe kaTil neNek aq la.. ahaha.Lg pn aq sKrang braDa di Kg. BiLa aq MeLihaT saTu aLbum YAng terLetak di Meja Bilik  neNek,aPa lg deNgan panTasnya aq MencaPAi aLbum terSebut..Wowww!! terLalu banYak keNangaN laMA di DaLam aLbum 2..aq Buka ALbum 2,Juz Nak TeNgok mUke aq Jer.. ahaha.. riNdu deNgan waJAhku seMasa KEcil ..Ini laH anTara GAmbar YAng daPat ku Cari di daLam aLbum tu 







hehehe... ni la aq smasa baYi lg.. cOmel x? msTi lah comeL .. taK ku saNGka saNGat teMbam sy maSa ni .bila Tgk pic ni,mcm Nak jadi baYi sMUla hehehe.. yewLa,timE ni la kasIh saYang diBeri sePuas2nya .. 












NAmpaknyer aq sUda smaKin meMbesar,maYbe tiMe ni brU nak berJalan la Kot..hEhee...sweEt juGa aq seNyum kan?..(pUji diRi seNdiri plaK).. raMbut Plak keriNting,Mak aq perNah caKap tiMe keciK2 raMbut aq Ni mcAm preMpuan,maYbe pic ni Lom naMpk kelEbatan raMbut sepErti girl Kot.. sUngguh coMey tOl daK ni.. (^_*)












waLAwehhhh!! maKin enseM n cuTe la dak ni... aHAha :D ..timE kecik2 dLuw,aq LA bdaK YAng sUke meNangis seHingGa kaN neNek aq Yg Jaga aq seWaktu aq Kecil,so neNek n aTuk saNgat saYAng cuCu dye nie (^_^)..













weeeeeeeee!! kne dukung dengan ayah lak 2..ahaha.. hepi sungguh! biasa la kasiH saYAng seorang aYah kan. yang pakai baJu meraH 2,adik aq yanG no.2 semuanya comeL2 belaKa la.. ahahHA.. aq berSyukur keraNA aq diLAhirkan di aTas muKa bumI ciPtaan aLLah daN aq geMbira meMpunyaI ibu daN ayah yg saNgat meNyayangiku dan x lupa jUga adik2 aq sKali.. I Lov U maK!! I lov U aBAh (^_^)V







saJak untUk ibU daN ayaH




Raut wajah mempesona
Ringankan beban di pundaku
Menyambut dengan senyum terindah
Kaulah Malaikat Sukmaku

Tubuh mu mulai berubah
Semakian renta dan rapuh
Terlihat garis perjuangan yang teguh
Memberi cinta yang tak pernah berubah

Ayah ibu tercinta
Telah kau korbankan semua
Mendidik dan membina
Hingga ku kini dewasa

Kan kubaktikan diriku
Untuk mu malaikat sukmaku
Aku hanyalah angin lalu
Tanpa perjuangan mu

Ayah Ibu tercinta
Biarlah kini ku yang menjaga
Membalas semua jasa
tak terhingga


Kau sungguh berarti
Kesempurnaan cinta kau beri
Aku menyayangi dan berbakti kepadamu
Dalam senyum dan tangisku
Aku mencintaimu dalam hidup dan perjalanku