Followers

Wednesday, May 25, 2011

Budak KoleJ

aRi ni dapaT meLuangkan masa bersAma kawaN2 untUk berPhotosHoot saMer2 kaLo x pas Abiz kelas jer sUmer Bla trUs balik Hostel ...Idea aq Pn suda daTang iaitu SHoottttt timeee!! ahaha.. aPa laGi memBer2 aq Pn on la ... waLaUpun maLu2 nak BergaMbar tp Dalam aTi naK posIng berMacam2 gaYa .. kawaN yang sPorting Sumer Bnde Boleh Buat tp SY X SPORTING!! ...Ahaha... 
Lets checK out!!

ewahh!!! .. saya sIngle tp kaT sebeLah 2 x sIngle daaaa... ThankS my freN Ima.. kIte berdUa cam Model laK (^_^) . MOdel x Pro kan? ahaha..

Yeahhh!! ... maT pinK keMbali lg dengaN pInk coLour.. saYa maT jamBU! x Kot? ..yer Kot? x Kisahla yanG pnting aq suke paKai coLOr PInk (^_^) hehe.. x Der la sLalu pN .

Time 2 pHotoshoot mse Ujan renYai2 lak.. Ceh!! miNAh modeL ni da x nak snAp dengaN aq Lak.. jeLez ni!!! .. WAHhh!! nMpknyer rUsdi sUda pAndai berGAya.. teerBEKkkkkkk!!!

KoraNg berdUa mmG sUka maKan terUtama daK anuar ni.. aIsHhh!! cam mNer ni aMAl pn da Join sKAli... tp  X per koRang sesUai jadI modeL iklAn maKAnan :P


Ahhahaha.. KAu suda keMbali Ima!! yeahhh!! .. cOme here to sNap with me aGain (^_^)..
terBEkkk laaaa!!

waHH!!! gler beb! .... frenz forevER LA korang! ..aq NAK say soMething tuk KOrang "I LOV UUUUUU" ahahaha...maLU nak ckp kat depaN2 :P

Fuhhlamakkkkkkkkk!!! bergaya sunGGuh koranG berdua nuar n Rusdi .. cehh!! yg kaT bawaH msTY peminaT diorg ni .. weeeeeeeee!! :P

MY name ANUAR ...

weLLLLlllll!! ..haI u Alll sumerrrr! .. mY name Amalina K!! ..caLL me AMal

Owhhh!!! dimana kah jejaka ku ... aHAhaha.. Haii saya Sue!

urRmmmm sore Garau!! aq Rusdi la :)

Hehehehe ... HEloooooo sumer (^_^) keNal sy x? kenaL kaN.. sy MiruLLL...

Ahahahaha... gaya anda sumerrrrr mmg terbaIk la.. 














Monday, May 23, 2011

aQ suKa berGambar (^_^)V

Update.... UPdateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! (O_O)
assAlamualaikum & haiii seMua 
ari ni nak cter pasal aq la, title pn pasal "aq suka bergmbar" kan.. so aq mmg suke sgt2 bergmbr kalo boleh kamera 2 mmg aq x nak pegang la, nak suh orang len pegang,so bleh la aq bergmbr skali ..ahaha..
walaupun assignment x siap lg ni, tp aq tetap jalan-jalan cari angin kalo x ada angin cari makan baru kenyang.haha..
jalan-jalan semata2 nak bergambar jer..
mari kita zOomm in!!
cehh!! tiang lampu pn jadi la kan, asal kan ada gmbr aq..ahaha.. nak gne camera nikon, x mampu lagi juz camera biasa jer la mampu pakai .. (^_^)

 ni x suker ni..!! ..pic ni mcm serius sgt da ni... muke garang or muke cute? :p 

    
       
  

thanks kepada tadaaaaaaaaaaaaa!!

kerana korang sumer bawa aq jalan2 sana-sini dan x lupa juga kpd adik aq tukang jadi cameraman tuk photoshoot murah punya!! ...





                            
    












Monday, May 16, 2011

lagu ciptaan kedua : kebahgiaan untukmu

alhamdulilah..akhirnya lagu aq siap juga,sbnrnyer da lama da siap cuma nak wat video tuk lagu ni belum tiba masanya,tetapi aq suda merakamkannya..(^_^)

video

KEBAHGIAAN UNTUKMU
             
Aku rasakan kehadiran cintamu
 
Hampirku terjatuh dibuai lena
             
Kuatnya cintamu dalam diriku
             
Hingga aku dapat bayangmu

             
Terucapnya kata cintaku
             
Kau hadiah senyumankan manismu
             
Aku rasa kebahgiaan bermula
             
Kisah cinta kita


Oooooo.....
             
Bayangkanlah cinta kita ini
             
Bagaikan bunga yang mekar
             
Keikhlasan yang kau beri
 
Memberi erti untuk diriku

             
Bila kau menunggu bahgia
             
Aku gubah sebuah lagu
             
Tuk luahkan sesuatu untukmu

Kerna aku telah bahagiakanmu

Wednesday, May 11, 2011

MaaFkanku sayAng


 6.5.2011 kisAh aq meLukakan aTi sesEorang yanG ikhLAs meNcintaikU

Pertama kali aq bertemu kau,ati aq ingin mengenalimu dengan lebih dekat untuk aq sntiasa berada di sisimu. Saat kehidupan yg bahagia terbina dalam perkenalan kita,aq merasa bersyukur atas apa yang aq inginkan darimu dimakbulkan iaitu luahan cintaku terhadapmu.

 Penerimaan yang kau beri untukku membuat aq ingin menjagamu dengan kasih sayangku dan cintaku terhadapmu. Cerita cinta kita bermula dengan kebahgiaan bersama dalam menyempurnakan kehidupan seharian kita. Kenangan pahit di dalam cinta kita hanya la kehidupan biasa yang perlu kita harungi dengan tabah dan bersabar kerana itulah satu-satunya jalan mengekalkan cinta kita.

Sekian lama kita bersama dalam mse beberapa bulan, aq mula memikirkan sesuatu tentang cinta kita. Setiap hari aq memikirkan tentang cinta kita, aq berdoa kepada Yang Maha Esa untuk tunjukkan jalan mudah untukku membuat keputusan yang betul.

Maafkan aq sayang,aq tidak mampu untuk menjagamu lagi, mungkin takdir telah memisahkan kita dan keputusan yang aq lakukan membuat kau terluka dan kecewa atas apa yang aq lakukan dan Aq redha menerima atas tanda yang kau tidak akan memaafkanku. Aq berharap kau akan temui cinta sejati yang ikhlas dan mencintaimu dengan setulus atinya sayang. Maafkan aq sayang kerana aq tidak memberi penjelasan atas perpisahan ini.

Jagalah dirimu,aq sentiasa mendoakanmu..

Friday, May 6, 2011

MetOt C'cOmel

aRi ni sy nak bercerita pasal kucing ni.. nama dye metot.. mEowww!! (^_^) ..kucing ni dipelihara oleh 5 orang kawan termasuk aq skali la..kucing ni sbnrnyer senior yang bagi,so kiteorang jaga la dye..first2 bela,mmg aktif kucing ni selang beberapa bulan 2,tiba2 kucing ni sakit plak,c metot ni x nak buang air besar la,bdan jadi lemah la n tak aktif,aq pn berusaha untuk cari jalan bagaimana untuk sembuhkan metot ni..aq search la kat google tuk cari maklumat tertentu...kalo kucing da beberapa ari x buang air besar,da tentu dye sembelit.. kalo kucing anda sembelit,senang jer nak rawat..korang beli la makanan kucing whiskas yang lembik 2 n sediakan air yg bersih untuk kucing anda.alHamdulilah,akhirnyer c metot sembuh juga (^-^).sunGguh bersyukur c metot kembali aktif semuLa.
ciri-ciri metOt yang daPat aq lihat la:-
1. kuaT makan ..ahaha.. perot da buncit
2. kuat tiDo
3. suke gigit bila dikacau
gaMbar yaNg kiuT lagi miUt c meTot :

Monday, May 2, 2011

Di Masa KeciLku (^_^)

asSalamuaLaikum seMua daN saLam seJahterah (^_^)V
sUda laMa JUga aq tak UpdaTe bLog aq ni,sO....aq Nak updaTe la 

uRmmm...Bila aq baRing di Atas kaTil YaNg eMpuk daN seleSa tp Bkn kaTil aq hehe kaTil neNek aq la.. ahaha.Lg pn aq sKrang braDa di Kg. BiLa aq MeLihaT saTu aLbum YAng terLetak di Meja Bilik  neNek,aPa lg deNgan panTasnya aq MencaPAi aLbum terSebut..Wowww!! terLalu banYak keNangaN laMA di DaLam aLbum 2..aq Buka ALbum 2,Juz Nak TeNgok mUke aq Jer.. ahaha.. riNdu deNgan waJAhku seMasa KEcil ..Ini laH anTara GAmbar YAng daPat ku Cari di daLam aLbum tu 







hehehe... ni la aq smasa baYi lg.. cOmel x? msTi lah comeL .. taK ku saNGka saNGat teMbam sy maSa ni .bila Tgk pic ni,mcm Nak jadi baYi sMUla hehehe.. yewLa,timE ni la kasIh saYang diBeri sePuas2nya .. 












NAmpaknyer aq sUda smaKin meMbesar,maYbe tiMe ni brU nak berJalan la Kot..hEhee...sweEt juGa aq seNyum kan?..(pUji diRi seNdiri plaK).. raMbut Plak keriNting,Mak aq perNah caKap tiMe keciK2 raMbut aq Ni mcAm preMpuan,maYbe pic ni Lom naMpk kelEbatan raMbut sepErti girl Kot.. sUngguh coMey tOl daK ni.. (^_*)












waLAwehhhh!! maKin enseM n cuTe la dak ni... aHAha :D ..timE kecik2 dLuw,aq LA bdaK YAng sUke meNangis seHingGa kaN neNek aq Yg Jaga aq seWaktu aq Kecil,so neNek n aTuk saNgat saYAng cuCu dye nie (^_^)..













weeeeeeeee!! kne dukung dengan ayah lak 2..ahaha.. hepi sungguh! biasa la kasiH saYAng seorang aYah kan. yang pakai baJu meraH 2,adik aq yanG no.2 semuanya comeL2 belaKa la.. ahahHA.. aq berSyukur keraNA aq diLAhirkan di aTas muKa bumI ciPtaan aLLah daN aq geMbira meMpunyaI ibu daN ayah yg saNgat meNyayangiku dan x lupa jUga adik2 aq sKali.. I Lov U maK!! I lov U aBAh (^_^)V







saJak untUk ibU daN ayaH




Raut wajah mempesona
Ringankan beban di pundaku
Menyambut dengan senyum terindah
Kaulah Malaikat Sukmaku

Tubuh mu mulai berubah
Semakian renta dan rapuh
Terlihat garis perjuangan yang teguh
Memberi cinta yang tak pernah berubah

Ayah ibu tercinta
Telah kau korbankan semua
Mendidik dan membina
Hingga ku kini dewasa

Kan kubaktikan diriku
Untuk mu malaikat sukmaku
Aku hanyalah angin lalu
Tanpa perjuangan mu

Ayah Ibu tercinta
Biarlah kini ku yang menjaga
Membalas semua jasa
tak terhingga


Kau sungguh berarti
Kesempurnaan cinta kau beri
Aku menyayangi dan berbakti kepadamu
Dalam senyum dan tangisku
Aku mencintaimu dalam hidup dan perjalanku