Followers

Wednesday, September 21, 2011

Cinta kau dan aku

Hari ni sy rasa mempunyai perasaan untuk berjiwang di dalam blog sy ni.
Jika anda punya perasaan seperti sy, Jom baca ape yang sy smpaikan disini

Perasaan cinta yang belum pernah aq rasa betapa kuatnya di dalam hatiku walaupun sebelum ni aq pernah bercinta ternyata perbezaan kini terasa dimana perasaan cinta dan sayang aq terhadapnya membuat aq ingin menjaganya dengan sebaiknya. Dulunya, aq hanya menganggap dia hanya sekadar kawan yang sentiasa menemani aq bila sedih dan gembira.

Segalanya berubah setelah dia mempunyai perasaan cinta terhadapku, tetapi aq tidak bisa untuk menerima cintanya kerana aq masih sayangkan seseorang yang telah jaga aq selama ini. Walaupun dia tahu, dia tetap ingin bersamaku dan menunggu aq selagi aq tidak menerima cintanya. Sekian lama perkenalan ini, aq dan dia menjadi semakin rapat dan perasaan aq mula berubah dimana perasaan sayang terhadap dia menebal di dalam hatiku setiap hari.

Sejak itulah, bermula kisah cinta aq dan dia..

bila bersatunya dua cinta yang mempunyai perasaan yang sama, mereka akan menjaga cinta itu bersama-sama  untuk mengukuhkan ikatan cinta itu. Perasaan dia tidak pernah berubah untuk mencintaiku kerana dia terlalu sayangkan aq sehinggakan dia tidak mahu aq pergi dari hidupnya. Dia selalu membuat aq rasa bahagia kerana dia ingin menjaga aq dengan sebaiknya dan dia tidak mahu kehilangan aq buat selama-lamanya. Namun, cinta itu akan kekal didalam hati buat selamanya  kerana pemergian antara kita akan berlaku suatu hari nanti.. takdir yang menentukan segalanya sayang..

kemunculan dia didalam hidupku sangat bermakna kerana dari situ aq dapat merasa bagaimana perasaan sayang dan cinta yang sebenarnya dan bukan hanya luahan kosong yang tiada makna untuk diperjelaskan mengapa aq cinta dan sayangkan dia?.. aq ingin menyayanginya dengan penuh keikhlasanku kerana aq mempunyai perasaan sayang terhadap dia. 

SAYA CINTAKAN AWAK,SAYANG!!
SAYA SAYANGKAN AWK
(T_T)
4 comments: