Followers

Wednesday, April 6, 2011

ceRita DiseBaliK HujaN tuRun memBasaHi buMi

seTelah aq baNgun dari miMpi-miMpi yanG indaH,aq BersYukur kerAna aq Masih meMbukakan Mata meLihat di seKelilingKu.di waKtu peTang seBegini,aq meMulakaN aktivIti meMbuka FAcebOok seTelaH baNgun dari tiDur.heheHe.inI laH perKara yaNg senTiasa aq LakuKan paDa setiaP haRi unTuk meNGhilaNgkan bOsan daN menGhabiskaN siSa-siSa keLapaNgan di waKtu seBegini. tiBa-tiBA aq terIngatkaN Gf aq YAng teNgah siBuk mewaRnakaN tuGasan yaNg diberi oleH lectreRnya,urmmmm aPe laGi aq Pon menGhantar meSsage untUk meMinta maAf kePadaNya keraNA aq tidAk daPat meMbalas mesSagenYa dseBabkaN aq meLEnakaN diRiku di Atas kaTil laLu tiDurrrrrrrrrrrrrrr (^_^). aq MelihaT laNgit meNjadi geLap meNAndakAn huJan aKAn tuRun meMbasaHi bUmi,terNyata ujaN poN turUn deNgan leBatnya daN anGin meNghemBuskaN suAranya daN meMberikaN kesEjukaN di DalaM biLikku ahahaha.sUasaNa HujaN sepErti Ini meMbuaT diRiku Ingin meLuahkaN perAsaaN cinTaku terHadaP dia.deNgan paNtasnya aq meLuaHkan perAsaanku kepAdanya dan TernyaTa dirInya meNcintaiKu sePenuh atiNya.aq MelayaN c dia meLalui meSsage,naK chaT kaT fB x boLeh pLak seBab InterneT x daPat naK coNNect..HiHiii..seLepas iTu c Dia muLa laH inGin maNja deNganku dan Ia meNgataKan seSuatu unTukKu iaItu daTang meNjemputnya SelePas c dia seLesaikaN kerjanYA..aq Pun mUla laH berGurau denGannYa sUpayA dia yaKin yaNg aq taK akAn MEnjeMputnya tetaPi aTiku berNiat unTuk menJempUtnya kerAna Ujan masiH beLUm berHenti daN aq x maHu dia PUlang keSeoranGAn daLam keaDaan Basah kuYup.seLepas iTu,aq meLihat jaM suda meNunjUkkaN c dia aKaN puLAng seBentar laGi,aq denGan paNtasnya teRus meNyiapkaN dirI uNtuk meNdekaTkaN diRi kepaDa aLLah daHUlu seBelum MEnjeMput c dia. seTelah seLesai suManya,aq MemAndang di Luar tinGkap terNyata ujan mAsih beLum berHenti meNanGis (^_*)..aq Segera meNgambil paYung laLU meNeruskaN perjaLanaNku ke caMpus..aq Merasa leGa dan Duduk seBEntar samBil meNunggu KEpulaNgannYA.Aq meLihat jaM maSe menUnjukKan sUda puKUL 17:10 pm dan Aq muLa meMikirkaN sesUatu aDakah dia sUdah pUlang aTAu masiH berAda di KElas? aq Pun meNghanTar meSsage uNtuk meNanyakaN dia di Mana. aq Merasa LEga dia MAsih berAda di Kelas daN aq tetaP inGin meNunggu kePulangAnnya DidepaNku.AQ mula melaKukan peNipuan terhadaPnya suPaya dia Tidak taHu yaNg aq sedaNg meNunggUnya..daLam bebeRapa belas miniT keMudiaN,aq meLihat keLIbatnya mUla mengHampiri di Pintu camPus,lalu aq meNundukKan kepAlaku suPaya dia tidaK naMpak diriku yanG x beRapa naK ensEm..ahahaha :P ..maLAngnya,dia meNgenali jUga bF dia (^_^) ..aKhirnya kaMI pulaNg berSama-saMa di daLam keaDaan sUasana yaNG dingin (^_^) .. I lOV U CYG (^_^)V

Tuesday, April 5, 2011

LagU ciPtaaNku

video
taJuk laGu: CiNta
liRik diciPtakaN oleH aq sNdri,alHmduliLah akHirnya siaP juGa laGu ni.hoPe koRang sudi kaN lah dGr laGu ciPtaan aq Ni (^_^)

LIRIK

BILA CINTA BERTEMU DUA HATI
KEBAHGIAAN MENJELMA DALAM CINTA
BILA BERNYANYI LAGU CINTA
HADIR PERASAAN CINTA ITU

BILA CINTA TUMBUH HARUM MEWANGI
SENTUHAN SAYANG HANYA UNTUK KEKASIH
KERANA CINTA HIDUP BERSAMA
KEIKHLASAN...
CINTA ITU...

MENGAPAKAH CINTA INI
PERLU HARUNGI LIKU SUKA DAN DUKA
MENGAPAKAH CINTA INI
HANYA JUJUR MUNCUL BAHAGIA

SAAT CINTA DIMILIKI
JAGA HATI TUK KEKASIH
OOOOO... CERITA CINTA..