Followers

Wednesday, October 12, 2011

Vote me!!

hye semua blogger ^_^
korang apa khabar? sihat x?
actually,sy nak minta pertolongan anda semua untuk membantu sy,ianya x susah pn juz simple sahaja asalkan ada laptop n ada mouse dan x lupa juga anda perlu ada facebook

Fisrt step:-
Korang kena like page ni dulu k,page ni ada di facebook sahaja ^_^ ..jangan malu-malu tuk klik k,cepat2 la klik
Second step:-
selepas da like page kat atas ni, korang juz like gambar sy k. ok klik jer link kat bawah ni

mudah jer kan, ini sahaja pertolongan daripada sy, hope korang sudi like gambar sy k 

5 comments:

  1. kejap lagi mesti menang..huhu..dah follow..

    ReplyDelete
  2. hehehe .. sekejap lg ker? kalo boleh like byk2 tuk sorang, msty menang ..sbb awk like byk100...

    ReplyDelete