Followers

Saturday, July 23, 2011

Kali pertama aq melakUkannya

AssaLamualaikum seMua
da Brapa BUlan aq x Update bLOg aq ni, al-Maklum la x der Topic nak d'Kongsikan untUk anda Semua..
hah! hari ini aq ingin memBuka topic tenTang sesUatu yanG dulUnya aq tak tahu nak waT benDa ni Then seKArang bOleh d'kataKan aq boleH la BElajar benda ni KAn sdikit demi sdikit janGan jadi hanGat-hanGAt tahi aYam sudaHla kann... (^_^)V

SO... KAli perTama aq LAkukan adalaH Jeng...JEng..JEng Aq BerJAya meMbuat Header Aq sEndiri denGAn usaHA aq Sendiri waLAupun ianya naMpak siMlpe daN x bRapa Nak HOTTTTT!!! sgt seKurang2nya Aq daPAt hasIlkan Idea TerseNdiri.



4 comments:

  1. Thanks for ur comment cahaya! (^_^)V

    ReplyDelete
  2. assalamuaikum hai.. cantik name amirul macam blog orang nya.. :)

    ReplyDelete